Αρχική

SPECIALITE

Αντικριστό: Το αρνί παίρνει μια μυρωδιά καπνιστού και γίνεται αναψοκοκκινισμένο, ψήνεται με υπομονή γύρω απ τη φωτιά και όχι πάνω σ αυτή όπως συνηθίζεται.
Για να πετύχει χρειάζεται τέχνη καθώς έχει σημασία ακόμα και το ξύλο που “αντίκρυ” του καίγεται. Εμείς βάζουμε όλο το μεράκι μας και στο πιάτο σας φτάνει ο πιο νόστιμος και κυρίως καλοψημένος παραδοσιακός μεζές.Καλέστε μας για της καθημερινές μέχρι της 18:30 για να ετοιμάσουμε όσο αντικριστό επιθυμείτε.Αντικριστό  θα βρείτε πάντα Παρασκευή -Σάββατο - Κυριακή.

Ζυγούρι με μακαρόνια: Ζυγούρι ονομάζεται το αρνί που βρίσκεται στο πρώτο έτος της ηλικίας του. Βράζεται σε άφθονο νερό και για αρκετή ώρα και όταν το απομακρύνουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τα μακαρόνια και βράζουν στο ζουμί του..


Κατσίκα κοκκινιστή: Επειδή το κοκκινιστό είναι τέχνη..που εμείς διαθέτουμε.. βάζουμε όλο μας το μεράκι και τα μυστικά μας φτιάχνουν ένα μοναδικό νόστιμο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

Γεμιστά στο φούρνο:Παραδοσιακή συνταγή που όλοι αγαπάμε

Λαγός ή κουνέλι στιφάδο: κατόπιν παραγγελίας

 

Ταβέρνα το Ρόδι, Ροδιά Γαζίου, Ηράκλειο Κρήτης, kostastorodi@gmail.com , Τηλ.2810 841 666 κιν.6944 440832 Γιαννακάκης Κώστας, 6973 804620 Μανώλη Λαμπάκη.