Αρχική ΠΡΟΦΙΛ

Η ταβέρνα μας

Η ταβέρνα “Το Ρόδι” σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα μας, εδώ θα πάρετε μια μικρή “γεύση” της δουλειάς μας που σκοπό έχει να σας ανοίξει την όρεξη…Αν σας αρέσει το καλό φαγητό… Όλα τα άλλα είναι δική μας υπόθεση!!Η ταβέρνα μας βρίσκεται 15 περίπου χλμ. Βόρειο ¬δυτικά του Ηρακλείου στο παραδοσιακό χωριό, με την προικισμένη θέα, Ρογδιά.. Χρειάζεστε μόνο 10-15 λεπτά για να φτάσετε από το κέντρο του Ηρακλείου, ωστόσο η μαγευτική θέα σε παραπέμπει σε μέρη πολύ πιο μακρινά.Η ταβέρνα “Το Ρόδι” κατασκευάστηκε το Φεβρουάριο του 2007 και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση των αδερφών Ρένα – Κατερίνα Φραγκιουδάκη καθώς και του Μανώλη Λαμπάκη και Κώστα Γιαννακάκη.Επιλέξαμε με μεράκι το μέρος με την μαγευτική θέα που από την ταβέρνα μας θα απολαύσετε τη θέα στο κρητικό πέλαγος αλλά και όλης της πόλης και του λιμανιού του Ηρακλείου. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας δημιουργεί την ανάγκη για τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση και τα δικά σας χαμόγελα είναι η ανταμοιβή μας και η ώθηση να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο πάντα σε ποιότητα και σε φιλοξενία.
Στην ταβέρνα υπάρχει παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, που μπορούν με ασφάλεια να παίξουν και εσείς να απολαύσετε τα φαγητά μας δίπλα στο τζάκι και με θέα το απέραντο γαλάζιο…Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει άνετο παρκινγκ καθώς και εύκολη πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. (Άτομα με ειδικές ανάγκες).
Δημιουργούμε για εσάς γνήσιους Κρητικούς παραδοσιακούς μεζέδες από ντόπια και πάντα φρέσκα υλικά και σε όλα τα φαγητά και τηγανητά μας χρησιμοποιούμε παρθένο ελαιόλαδο.
Στο Ρόδι μπορείτε να απολαύσετε κρύα δροσιστική βαρελίσια μπύρα.
Είμαστε  ανοιχτά Παρασκευή Σάββατο Κυριακή Από της 13:00 μέχρι της  2:00 και καθημερινές απο τις 17:00.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως δυνατότητα και στις υπόλοιπες καθημερινές.

Επίσης αναλαμβάνουμε να καλύψουμε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση και επαγγελματικό γεύμα με μέγιστο αριθμό ατόμων για το κάτω επίπεδο 320 άτομα με παιδότοπο 100 τμ και για το πάνω επίπεδο 150 ατομα.
Μιλήστε μαζί μας για τις εκδηλώσεις σας και οι τιμές γίνονται πιο προσιτές κατόπιν συνεννοήσεως.

 
  • SPECIALITE

  • ΟΡΕΚΤΙΚΑ

  • ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

  • γουρουνοπουλο

Αντικριστό: Το αρνί παίρνει μία μυρωδιά καπνιστού και γίνεται  αναψοκοκκινισμένο, ψήνεται με υπομονή γύρω από τη φωτιά και όχι πάνω σε αυτή όπως συνηθίζεται.
περισσότερα...

Συκώτι σαβόρε: Μπουκίτσες από συκώτι παναρισμένο με αλεύρι τηγανισμένο σε ελαιόλαδο
περισσότερα...

Τα επιδόρπια είναι δικιά μας υπόθεση…!! Στο τέλος για να σας γλυκάνουμε… φτιάχνουμε για εσάς με ολόφρεσκα υλικά μοναδικές γλυκές γεύσεις…
περισσότερα...

Αντικριστό γουρουνόπουλο:Εντυπωσιακό, με τραγανή πετσούλα και νοστιμότατο.

Ταβέρνα το Ρόδι, Ροδιά Γαζίου, Ηράκλειο Κρήτης, kostastorodi@gmail.com , Τηλ.2810 841 666 κιν.6944 440832 Γιαννακάκης Κώστας, 6973 804620 Μανώλη Λαμπάκη.